Events og Arrangementer

Hvis du har problemer, spørgsmål eller kommentarer kan du sende en mail til Sofie Holmbjerg til ssh@tekno.dk

Teknologirådet inviterer til en online workshop hvor du efter at have set tre korte informationsfilm, skal diskutere og udveksle holdninger, om et forskningsprojekt der arbejder med bæredygtig produktion af bioplast. Vi har brug for din holdning til teknologiens potentialer og udfordringer. Workshoppen giver dig mulighed for at blive bekendt med teknologien, lære om anvendelsen af fluor og få tid til at reflektere og forholde dig til de forskellige perspektiver, samt dele din holdning med andre deltagere. Samtidig bidrager du til, at forskergruppen kan lære direkte af offentligheden, for bedre at forstå hvordan deres arbejde opfattes og hvilke vigtige hensyn de må tage. 

Det Europæiske forskningsprojekt SinFonia arbejder med en ny og mere bæredygtig metode til at producere bioplast med fluor for at imødekomme de problemer, der i stigende grad opstår i forhold til folkesundhed og miljø. Problemet med bioplast med fluor er, at der ophobes mikropartikler fra materialer med fluor. Materialer med fluor anvendes bredt i en række produkter, som indgår i manges hverdag. Det gælder for eksempel non-stick pander, regntøj, elektronik, medicin, mademballage og meget andet. 

På workshoppen vil deltagerne blive delt ud i mindre grupper, hvor i sammen vil se videoerne og diskutere hvad I har lært af dem. Du vil på forhånd modtage et kort introducerende materiale og vil også skulle udfylde korte anonyme spørgeskemaer som en del af workshoppen. Der vil efterfølgende blive trukket lod blandt deltagerne om gavekort på 3 x 500kr. til Gogift.dk 

Data bliver indsamlet og behandlet ved hjælp af MailJet. Find deres politik for dataindsamling her.

Vi bruger Zoom som platform til events. Find deres politik for dataindsamling her.