Job og praktik

Job

Teknologirådet søger løbende nye kollegaer, som også brænder for inddragelse af borgere, interessenter og eksperter i udvikling af politik, videnskab og teknologi.

Lige nu leder vi efter:

Kommunikationskonsulent (barselsvikariat)

Teknologirådet er altid på udkig efter nye projektledere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og aftale et kaffemøde.

Brænder du også for at gøre en forskel? Og har du erfaring med projektledelse, procesdesign, analyse og/eller organisering og facilitering af workshops, borgermøder og lignende, så vil vi meget gerne møde dig til en uforpligtende kop kaffe.

Send en mail mrk. ”kaffemøde” samt dit CV til job@tekno.dk, så vil vi kontakte dig når/hvis vi kan se et potentielt match.

Praktik

Er du er udadvendt, serviceminded og interesserer dig for professionel projektledelse eller formidling af dette? Vi har praktikforløb for universitetsstuderende der interesserer sig for teknologi, sundhed, miljø, klima, demokrati og borgerinddragelse.

 

Ledige praktikstillinger

Projektpraktikant – The Human Brain Projekt

Projektpraktikant – Klimatilpasning, Natur og Miljø

Projektpraktikant – Knowledge Network On Climate Assemblies (KNOCA) / Fair Energy Transition for All (FETA)

Kommunikationspraktikant

Projektpraktikant – RUMIGEN

Projektpraktikant – SENSEI

VILKÅR FOR PERIODEN

Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores praktikforløb er du velkommen til at kontakte praktikantkoordinator Natalie Roosta på nr@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Natalie på +45 53 56 05 66. Samtaler afholdes løbende.